Huur een afvalbak bij Containerwebshop

Bij het klussen in huis komt er altijd meer afval vrij dan waar je op voorhand aan gedacht hebt, een afvalbak huren is dan de makkelijkste manier om het overtollige afval af te komen. Een afvalbak bestel je binnen 3 minuten op Containerwebshop.nl, uiteraard kun je ook telefonisch je container bestellen, onze collega’s helpen je graag met het aanmaken van de bestelling en adviseren je bij eventuele vragen.

Een afvalcontainer bestellen is iets wat je tegenwoordig steeds vaker hoort. Niet zo gek natuurlijk als je weet dat het huren van een afvalcontainer helemaal niet zo duur is dan vaak gedacht wordt. Een afvalcontainer huren doe je al vanaf € 119,00 all-in. Al onze containerverhuur tarieven zijn inclusief btw, transport (plaatsen en ophalen van de container), verwerking van het afval, milieu toeslag en huur van de container. Bij Containerwebshop is het dus gelijk duidelijk wat de totale kosten zijn voor de container, achteraf dus geen nare aanvullende kosten.

Als je een afvalcontainer wilt laten plaatsen kan dit in de meeste gevallen zonder vergunning van de gemeente. Zolang de container op een veilige plek geplaatst zal worden is dit in de meeste gevallen geen probleem. Laat je de container op uw eigen terrein plaatsen dan is een vergunning uiteraard niet nodig. Mocht je twijfelen voor een geschikte locatie voor de afvalbak dan kun je het best even bellen met onze klantenservice, wij kijken graag mee op Google maps voor een  geschikte locatie.

Twijfel je er aan of er een vergunning aangevraagd moet worden? Dan raden wij aan even contact op te nemen met de gemeente of stadsdeel, zij kunnen je alle wetten en regels omtrent het plaatsen van een afvalbak zo vertellen.