Wil je een Samsung Galaxy S5 kopen?

Ben je toe aan een nieuwe smartphone en ben je bereid om daarvoor veel geld voor uit te geven, en dan ook meteen veel waar voor je geld krijgen? Kijk dan eens of je de Samsung Galaxy S5 wilt kopen.

Een Samsung Galaxy S5 is beschikbaar in vier verschillende kleuren: zwart, wit, blauw en goud. Goud is dus echt de kleur die telefoons tegenwoordig blijkbaar allemaal weer hebben. Komt het omdat we langzaam weer uit de crisis komen, dat iedereen goud wilt, of ligt het aan iets anders? Ook bij de Samsung Galaxy S5 zal de gouden kleur populair worden. Hetzelfde verhaal gold immers voor de iPhone 5s en andere concurrenten.

Verder heeft de Samsung Galaxy S5 ook de beschikking over een nieuwe feature; de hartslagmeter. Dit als uitbreiding op de vele fitness applicaties die Samsung in haar Galaxy telefoon heeft geintegreerd. De Samsung Galaxy S5 moet eigenlijk aansporen om meer te gaan sporten, zeker in combinatie met je Galaxy S5.

Een Samsung Galaxy S5 kan je bij veel providers kopen, bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S5 T-Mobile abonnement. Of je kan er natuurlijk voor kiezen om een andere provider te kiezen voor je Galaxy S5, zoals een abonnement KPN met Galaxy S5.

1