Langer haar

Misschien zit je er ook over te denken om te kiezen voor haar extensions, het is tenslotte altijd leuk om iets aan je haar te veranderen. Door extensions te kiezen kun je altijd nog terug, als je ze niet leuk vindt dan kun je ze altijd uitdoen toch? Veel vrouwen kiezen dan ook voor extensions. Het is echter niet voor iedereen even duidelijk waar je ze haalt of waar je ze kunt kopen, laat staan hoe je ze in moet doen. Lees dus even verder om daar achter te komen.

Wat zijn extensions nu eigenlijk?

Extensions zijn heel makkelijk uit te leggen, het is namelijk gewoon een stripje haar wat je aan kunt brengen in je haar. Deze stripjes kunnen op verschillende manieren aangebracht worden. Vaak werken ze echter gewoon door middel van een soort clipsysteem, je kunt ze dus gewoon in het haar schuiven. Ze werken dus eigenlijk als een soort van onderlaagje, dit is uitermate handig voor de mensen die van nature dun haar hebben of die al aan het uitdunnen zijn.

 

Maar waar kan ik ze halen?

Goed, je weet nu wat extensions zijn en je weet nu hoe ze werken. De vraag die overblijft is waar je ze kunt halen. Je kunt het beste even langsgaan bij de kapper. De kapper is natuurlijk de beste persoon die kennis heeft over het zetten en bijwerken van haar. Ook is het zo dat de kapper vaak een assortiment aanbiedt van extensions, dit is vaak wel alleen zo bij de ietwat grotere zaken. Ga dus eens een keertje langs, dan kun je zelf zien wat voor soort kleuren ze hebben. Zo kun je goede keuze maken, je hebt dan uiteindelijk extensions die perfect bij je passen.

 

Handig om te weten

Het is altijd handig om een paar tips achter de hand te hebben bij het kopen van extensions. Een van de beste tips die we je mee kunnen geven is door geen extensions zomaar via internet te kopen, tenzij je weet dat je website kwaliteit aanbiedt. Je kunt namelijk dan nooit zien van wat voor kwaliteit de extensions zijn, laat staan wat de kleur precies is. Let er ook op dat je de extensions goed vast zet, niet is lulliger dan dat je extensions halverwege de dag los gaat zitten.